Lid worden KBO-Nijmegen

Lid worden KBO Nijmegen

Het abonnement geldt tot schrifelijke opzegging en wordt automatisch verlengd. Het jaar loopt van 1-1 tot 31-12, opzeggen voor 1 december. Betaling geschiedt door automatische incasso. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van KBO Nijmegen en deze gegevens worden niet ter beschikking gesteld voor commerciële doeleinden.

Lid worden KBO Nijmegen

automatische afschrijving van mijn bankrekeningnummer. Kiest u niet voor automatische incasso dan betaalt u €2,50 administratiekosten.
Postcode, straat, huisnummer
Geeft u aan dat u vrijwilligers wilt worden, dan nemen we contact met u op.

Contributie

• De contributie is € 30,00 per lid, en geld tot en met 31 september,en € 55,00 bij 2 leden op één adres.Bij Automatische incasso € 2,50 korting. Bij aanmelding en betaling per 1 Oktober bent lid tot het volgend jaar 31 december dus drie maanden gratis.
  • Er vind geen restitutie plaats in de loop van het jaar
  • Iban/bankrekening:
    NL79 RABO 0380771454
man

Aanmelden als lid is ook mogelijk door het sturen van een e-mail naar secretaris@kbo-nijmegen.nl met het verzoek om lid te worden. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier om in te vullen en te retourneren via e-mail of per post.

-+=
This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policyand Terms of Service
Scroll naar boven